1. Hrozny na Fogoso se pěstují v regionu proslaveném románem o Donu Quijotovi de la Mancha. Klimatické podmínky a zdejší půda je kromě česneku, oliv a šafránu ideální také k pěstování vinné révy.
2. Fogoso vyrábí rodina Verduguez, která dokázala využít místní ingredience a spolu s vášní, nadšením a tvrdou prací je přetvořit v produkty v mnoha ohledech výjimečné. Rodinný odkaz a inovace spojená s tradicí dala vzniknout i řadě šumivých vinných koktejlů Fogoso.
3. Pěstování vína zde má více než 100letou tradici.
4. Má výrazně ovocnou a osvěžující chuť se sníženým obsahem alkoholu.
5. Může to být dárek, vyznání, poděkování anebo třeba jen nový doplněk k předkrmům nebo dezertům. Je to produkt, který svým vzhledem a chutí vzbuzuje překvapení a emoce.
Rodina Verduguez
Vyzkoušejte i vy něco nového a užijte si nápoj s perleťovým efektem, který zaručeně ohromí své okolí.
Krásný den Vaše Monika